Målgång på min vandring och vad som händer härnäst

Nu har jag gått i mål på min vandring från Ystad till Stockholm!

Det känns lite konstigt att vara klar nu när jag har varit ute så länge, men det kommer att vara en lite fartfylld tid nu så det kommer inte att bli tråkigt för det. Den närmaste veckan är fylld med sammanställningar av vad som har hänt och ikväll är det ett avslutningsevent. Imorgon tänkte jag kika in på Makthavaröl om Miljöpartiet, på onsdag är det en Wikipub och på torsdag förmiddag en dag om mat och innovation. Sedan åker jag på långhelg hos min mor i Skövde.

Därpå är det midsommarveckan, men själv åker jag på Wikimania som jag har fått stipendium till. Direkt efter hemkomst börjar jag vandra mot Nynäshamn för att ta färjan till Almedalen där jag är med mer professionellt i år efter förra årets “studiebesök”. Jag ska delta på seminarier, bevaka en del för egen kunskapsinhämtning samt fotografera för Wikipedia.

Jag hinner inte mer än tillbaks innan jag ska delta på en utgrävning av Skällviks borg i två veckor. En kort semester hägrar därefter, då jag hälsar på mormor och morfar i Finland. Vips så är vi i augusti! Och då börjar det bli dags att hitta en bostad igen. Har du några tips. så hör av dig, nästan allt är av intresse!

1 thought on “Målgång på min vandring och vad som händer härnäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *